Concurs săptămânal: comandă, lasă-ne o recenzie și o poză cu postarea (WhatsApp: 0731369929) și poți câștiga produsul comandat sau contravaloarea acestuia în bani.

Livrare

Livrare

Livrarea produselor se face oriunde în țară (România), prin intermediul Sameday.

Costul livrării este 16.96 ron.

Livrarea produselor se va efectua cu termen de 1-7 zile lucrătoare, după cum urmează:
Comenzile plasate până la ora 14 sunt predate curierului în aceeași zi sau în ziua următoare.
Comenzile înregistrate după ore 14 urmează a fi prelucrate și predate curierului în una dintre următoarele 2 zile lucrătoare.
Comenzile plasate de vineri (ora 14) până luni (ora 8) vor fi procesate și livrate în una dintre următoarele zile lucrătoare.

Pot apărea întârzieri în livrarea produselor în perioada sărbătorilor religioase, zile libere oficial, condiții meteo nefavorabile, restricții legale, probleme tehnice independente de echipa Amazonas Web Trading SRL sau pe durata desfășurării campaniilor de reduceri (Black Friday).

Atenție! În cazul în care ați optat pentru plată prin ordin de plată, livrarea produsului/produselor se va face doar în momentul intrării banilor în contul Amazonas Web Trading SRL.

Clientul/consumatorul are posibilitatea de a anula o comandă fără nicio penalizare doar înainte de expedierea acesteia. În cazul în care comanda a fost expediată, costurile de transport vor fi suportate de către client/consumator.

Amazonas Web Trading își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor, prin contactarea clienților telefonic sau via e-mail.

Pentru întrebări, ne puteți contacta la departamentul de Comenzi Online:
Luni - Vineri 08:00 - 16:00
Telefon 0745983470
E-mail: office.amazonasweb@gmail.com

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Salutare

Dorim să vă economisim timp, așa că vă rugăm să alegeți ce este de interes pentru dumneavoastră astăzi

Facebook Instagram
Start typing to see products you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account